Om frisörerna hos oss

Vår mest uppskattade service är att ALLA behandlingar inkluderar en kur för just Dig med tillhörande hårbottenmassage. Inte dumt i den fartfyllda vardagen vi har idag!

Frisörerna Hos Oss startades den 1 mars 2005 av Marit efter några år på Björn Axén i Stockholm. Numera är vi fyra färdigutbildade frisörer på Frisörerna Hos Oss : Marit Olmats, Maria Pihiven, Miranda Nordin och Sofi Söderström. Vi alla har gesällbrev, Marit.Maria och Miranda har Mästarbrev och samtliga har Frisörlicens!

Vi är här alla redo för att hjälpa dig att få ett hår att älska, och givetvis en skön akoppland stund för Dig!

Härtligt Välkommen till Frisörerna Hos Oss!


 

Du kan boka din behandling Hos Oss direkt här på vår hemsida- snabbt och enkelt! Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att kunna sitta i lugn och ro att fundera på vad du vill göra vid ditt besök och när det passar dig. Är det någonting du undrar över är du naturligtvis välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig gärna!

 

Vad vi kan erbjuda dig som kund

Bland annat:

Profesionell hårvård
Alla som arbetar på Frisörerna Hos Oss har godkänd utbildning, gesällbrev  och Frisörlicens.

NYTT!

Från och med april 2016 har vi det stora nöjet att få presentera DAVINES som ny samarbetspartner! Ett härligt nytänkande från Italien, med vår miljö i stort focus!

Vi arbetar även med Davines på kemisidan, dvs alla färgförändrande behandlingar. Detta innebär att vi alltid har en grundlig utbildning i de produkter och behandlingar vi erbjuder Dig som kund.

Hårförlängning/
Extensions
Självklart med äkta hår, av bästa kvalitet.

Öronhålstagning
Maria Pihiven hjälper dig med hål i öronen,givetvis är hon certifierad av Blomdahl

Välkommen till
Frisörerna Hos OssSidan underhålls med webKontroll från Daladatorer

Design av Sahlsa Kommunikation