Om frisörerna hos oss

Vår mest uppskattade service är att ALLA behandlingar inkluderar en kur för just Dig med tillhörande hårbottenmassage. Inte dumt i den fartfyllda vardagen vi har idag!

Frisörerna Hos Oss startades den 1 mars 2005 av Marit efter några år på Björn Axén i Stockholm. Numera är vi fyra färdigutbildade frisörer på Frisörerna Hos Oss : Marit Olmats, Malin Ros, Maria Pihiven och Miranda Nordin. Vi är dessutom begåvade med den bästa traineen som finns: Sofi Söderström.

Vi är här alla redo för att hjälpa dig att få ett hår att älska, och givetvis en skön akoppland stund för Dig!


 

Du kan boka din behandling Hos Oss direkt här på vår hemsida- snabbt och enkelt! Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att kunna sitta i lugn och ro att fundera på vad du vill göra vid ditt besök och när det passar dig. Är det någonting du undrar över är du naturligtvis välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig gärna!

 

Vad vi kan erbjuda dig som kund

Bland annat:

Profesionell hårvård
Alla som arbetar på Frisörerna Hos Oss har godkänd utbildning, och gesällbrev eller liknande.

NYTT!

Från och med april 2016 har vi det stora nöjet att få presentera DAVINES som ny samarbetspartner! Ett härligt nytänkande från Italien, med vår miljö i stort focus!

Vi arbetar även med Davines på kemisidan, dvs alla färgförändrande behandlingar. Detta innebär att vi alltid har en grundlig utbildning i de produkter och behandlingar vi erbjuder Dig som kund.

Hårförlängning/
Extensions
Självklart med äkta hår, av bästa kvalitet.

Öronhålstagning
Från och med maj 2013 gör Malin Ros och Maria Pihiven hål i öronen, efter att först ha genomgått en certifiering.

Välkommen till
Frisörerna Hos OssSidan underhålls med webKontroll från Daladatorer

Design av Sahlsa Kommunikation