Kyrkogatan 25, 792 30 Mora

Om oss

Hos Oss ska du koppla av och njuta
– och bli snygg i håret såklart!

OM FRISÖRERNA HOS OSS
Vår mest uppskattade service är att ALLA behandlingar inkluderar en kur för just Dig med tillhörande hårbottenmassage. Inte dumt i den fartfyllda vardagen vi har idag!’

Frisörerna Hos Oss startades den 1 mars 2005 av Marit efter några år på Björn Axén i Stockholm. Numera är vi fyra färdigutbildade frisörer på Frisörerna Hos Oss : Marit Olmats, Maria Pihiven, Miranda Nordin och Sofi Söderström. Vi alla har gesällbrev, Marit.Maria och Miranda har Mästarbrev och samtliga har Frisörlicens!

Vi är här alla redo för att hjälpa dig att få ett hår att älska, och givetvis en skön avkopplande stund för Dig!

Hjärtligt Välkommen till Frisörerna Hos Oss!

Du kan boka din behandling Hos Oss direkt här på vår hemsida- snabbt och enkelt! Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att kunna sitta i lugn och ro att fundera på vad du vill göra vid ditt besök och när det passar dig. Är det någonting du undrar över är du naturligtvis välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig gärna!

VAD VI KAN ERBJUDA DIG SOM KUND
Profesionell hårvård

Alla som arbetar på Frisörerna Hos Oss har godkänd utbildning, gesällbrev och Frisörlicens.

NYTT!

Från och med april 2016 har vi det stora nöjet att få presentera DAVINES som ny samarbetspartner! Ett härligt nytänkande från Italien, med vår miljö i stort focus!

Vi arbetar även med Davines på kemisidan, dvs alla färgförändrande behandlingar. Detta innebär att vi alltid har en grundlig utbildning i de produkter och behandlingar vi erbjuder Dig som kund.

Hårförlängning/ Extensions

Självklart med äkta hår, av bästa kvalitet.

Marit Olmats-Danielsson

Salongsägare/Frisör
E-post: marit@frisorernahososs.se
Tele: 0250-15990

Marits passion är hennes yrke och även en stor del av hennes fritid. Färg, form och kontakten med alla fantastiska människor är höjdpunkten med yrket. Att få ta fram det bästa i ditt hår, och göra Din vardag lite enklare är driv-kraften!
Utbildad på Haraldsboskolan, Falun och har givetvis gesällbrev. Även Marit är en Redken Hair Colorist Expert. Medlem i organisationen Intercoiffure Mondial (länk finns på startsidan) och är självklart medlem i Sveriges Frisörföretagare. Frisöryrket började redan 1992 först på Christinas Salong, sedan på Björn Axén i Stockholm innan hon öppnade FHO 2005. Många år har det blivit i Världens Roligaste Jobb!

Sofi Söderström

Frisör
E-post: info@frisorernahososs.se
Tele: 0250-15990

Sofie har gjort sin Traineetid här Hos Oss, och är från 2018 färdigutbildad Frisör, givetvis med Gesällbrev. En Mycket kompetent frisör som har grym talang och ett fantastiskt sinne för färg och form, Välkomna till en pigg, glad och härlig tjej!

Miranda Nordin

Frisör
E-post: info@frisorernahososs.se
Tele: 0250-15990

Miranda är borta från och med 1 September pga Mamma ledighet.

Maria Pihiven

Frisör
E-post: info@frisorernahososs.se
Tele: 0250-15990

Välkomna att boka en tid hos vår fina Maria! Hon har varit en av Oss sen augusti 2016, och har många kreativa strängar på sin lyra. En härlig glad tjej med både Gesällbrev och Mästarbrev i bagaget! Välkommen att boka en tid hos en toppenfrisör!